Deelnamevoorwaarden en opmerkingen
m.b.t. het Smartlappenfestival Utrecht 2022

BELANGRIJK VOOR ALLE DEELNEMERS! 

Hieronder volgt een aantal belangrijke punten m.b.t. deelname aan het Smartlappenfestival Utrecht editie 2022. 

1. Deelnemers doen mee aan het Smartlappenfestival door: 

  • A. Het verzorgen van een optreden in hun horecaonderneming (voor één, twee of drie dagen). De keuze en kosten voor de band en alle AV-gerelateerde zaken is voor rekening van de deelnemende horecaondernemingen zelf. Weet je zelf geen geschikte band, dan helpen we je graag met zoeken en kunnen we ideeën aandragen. OF: 
  • B. Het verzorgen van een Smartlappenmenu tijdens het festival. OF: 
  • C. Zowel A als B 

2. Iedere horecaonderneming neemt zelf contact op met Buma Stemra. 

3. Alleen aangemelde deelnemers worden meegenomen in alle persuitingen (en dus ook het programma), ontvangen diverse promotiematerialen (zoals posters en bierviltjes) en liften mee op alle uitingen op internet/ social media etc. 

4. De meeste van jullie hebben het al ontdekt, het Smartlappendiner voorafgaand aan of tijdens aan de optredens. In de communicatie zullen we het smartlappendiner actief promoten. Dus laat je chef een mooi Smartlappenmenu samenstellen en wij brengen het onder de aandacht. Ook als je als restaurant alleen een smartlappendiner serveert, kan je al meedoen! We nemen je horecagelegenheid dan ook mee in diverse promotionele uitingen. 

5. De organisatie zorgt dat het Smartlappenfestival wordt vermeld in de collectieve ontheffing voor livemuziek binnen in de horecagelegenheid. Wij vragen voor de deelnemende horecagelegenheden die livemuziek gaan programmeren een ontheffing (binnen) aan. Dit hoef je dus niet zelf te verzorgen: 

  • Vrijdag 20:00 – 02:00 
  • Zaterdag 20:00 – 02:00 
  • Zondag 14:00 – 21:00 

6. Aanmelden kan door het korte online aanmeldingsformulier in te vullen. De aanvraag moet vóór 3 oktober 2022 binnen zijn. 

7. Aanmelden na 3 oktober 2022 kan betekenen dat jullie programma niet in alle uitingen wordt opgenomen en dat je niet wordt meegenomen in de aanvraag voor collectieve ontheffing. 

8. Draai tijdens de pauzes van de bands ook levensliederen en smartlappen om die ultieme Smartlappen-sfeer maximaal te waarborgen. 

9. Smartlappenaankleding van je zaak en/of personeel draagt erg veel bij aan de feestvreugde. Voor zowel gasten als personeel. Voor inspiratie mag je gerust mailen naar info@smartlappenfestival.nl 

10. Zorg dat je band ook werkelijk kan spelen op het tijdstip dat staat vermeld in het programma. 

11. Maak veelvuldig gebruik van social media: 

  • Word vriend van het Smartlappenfestival Utrecht en plaats berichten op Facebook. 
  • Twitter ons, en promoot je locatie d.m.v. @smartlaputrecht / #smartlaputrecht. Zet je Smartlappen-activiteiten ook direct op je website. Wat gebeurt er op welke dagen? 
  • Heb je een activiteitenkalender op jullie website? Deel deze link dan met alle deelnemende partijen, zodat zij dit weer gebruiken in hun uitingen. 
  • Ook leuk: organiseer een Smartlappenprijsvraag (via social media) en geef ‘om te janken’-prijzen weg! 

Voor vragen of opmerkingen kun je ons bereiken via info@smartlappenfestival.nl

 

Groet,

Nikki, Marco, Maarten, Marcel en Malou

www.smartlappenfestival.nl
Facebook: smartlappenfestivalutrecht
Instagram: #smartlaputrecht