Meld je aan met je horecazaak!

Doe ook mee met jouw zaak! Schrijf je in als deelnemer aan Smartlappenfestival en je lift mee met alle promotie-uitingen. We benaderen de pers en je ontvangt diverse promotiematerialen (waaronder posters, bierviltjes en verschillende digitale items). En uiteraard zijn we flink actief op social media: Twitter (#smartlaputrecht), Instagram (#smartlaputrecht) en op Facebook met meer dan 5000 volgers. Ook dit jaar maken we een Facebook event aan.

Hieronder kun je je aanmelden voor het 30ste Utrechtse Smartlappenfestival 2022 met je horecazaak. Je kunt aangeven hoe je wilt meedoen: met optreden(s) van een artiest, met een speciaal Smartlappenmenu of met beide. Net zoals voorgaande jaren zijn we (om alle kosten te kunnen dekken) genoodzaakt om deelnamekosten in rekening te brengen voor het Smartlappenfestival. Deze kosten zijn dit jaar: € 200,– (excl.btw) en deze kosten worden namens de Stichting Utrechtse Muziekfestivals door onze partner HGNLST Projects & Events geïnd via een factuur na inschrijving.

Alle deelname-info vind je hier

N.B. Deze aanmelding is uitsluitend bedoeld voor horeca en culturele instellingen in het centrum van Utrecht. Wil je hierover meer informatie ontvangen, stuur dan een email naar: info@smartlappenfestival.nl